Arzu Özkan / 2460 Puan

Kçp görüşmeleri ne zaman?

Kçp görüÅŸmeleri ne zaman? Kamu çerçeve protokolü Tühis iÅŸveren sendikası, çalışma sosyal güvenlik bakanlığı ile Yetkili sendikalar TürkiÅŸ - HakiÅŸ konfederasyonu ortak teklife verilen karşı teklifi uygun bulamadıkları için süreç uzadı.
1 Mayıs haftasında yapılan görüÅŸmeler ile 4 Nisan ÇarÅŸamba günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yeni resmi teklif verilmesi bekleniyor.
Kçp imzalanması ile sendikalar ve iÅŸveren arasındaki toplu iÅŸ sözleÅŸmelerininde anlaÅŸmalar saÄŸlanarak iÅŸçilerin biran önce zamlı maaÅŸları alması hedefleniyor.

Binlerce 4d daimi iÅŸçileri yakından ilgilendiren görüÅŸmenin bu hafta içi ÅŸekillenip sonuca ulaÅŸması düÅŸünülmektedir.