Admin / 700 Puan

Sağlık iş Sendikası Vergi Kesintisi ve Tayin Hakkı için Meclise Talep Sunuyor

İşçi Haberleri

Sağlık iş Sendikası Vergi Kesintisi ve Tayin Hakkı için Meclise Talep Sunuyor

Türkiye Sağlık işçileri Sendikası Genel Başkanlığı, Şube Başkanlıklarına bildirim yaparak 4d işçiler için hazırlanan talepleri sunmak için 25.12.2023 tarihine kadar imza kampanyası başlattı.
Sendika üyeleri tarafından toplanan imzalı dilekçeler Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına sunulacaktır.

4d daimi işçileri yakından ilgilendiren tayin, vergi kesintisi,meslek kodları ve görev tanımı,Doğum izni ve süt izni,teknik hizmet kıdem zammı, yeşil pasasort ve özel güvenlik olarak çalışan personellerin iş sözleşmelerinin feshedilmemesini ve farklı alanalarda istihdam edilmesinin yolunu açmakla birlikte kanun ve mevzuat hükümlerine göre görevlendirilmesi hususunda Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına talepte bulunulacaktır.

SEDEF Kınık / 0 Puan

Sonuç itibariyle inşallah meclise sunulup görmezden gelinmez.

Notice: Undefined variable: esask in /home/iyikotuy/saglikissendikasi.com/Icerikdetay.php on line 390