Güncel Konular
İşçi Hakları İşçi Becayiş İşçi Haberleri İşçi Sorunları Pratik Bilgiler Özel Güvenlik İşçi Şikayet 4857 Sayılı iş KanunuPopüler İçerikler
Arzu Özkan
Rapor parası ödenmediBeyza Köksal
Hangi işçi sendikasına üye olmalıyım?Hanife Kahraman
Niğde verilir Nevşehir Alınır BecayişSürekli işçi
Sürekli işçi Atama Dönemine İlişkin DuyuruSağlık Çalışanları
EYT de yaş şartı olacak mı?yasemin sökmen
Hatay verilir istanbul anadolu Yakası alınırSürekli işçi
Muhabbet kuşu ateşi nasıl düşer ?Arzu Özkan
işçi hangi durumlarda dava açabilir ?Son Yorumlar
Popüler Üyeler
Sürekli işçi kadro öncesi olan hakkımızı alamiyoruz
İşçi Sorunları
Merhabalar.ben hastanede biyomedikal teknikeri olarak calismaktayim.kadro oncesi %70 gibi bi oranda arti para aliyorduk.kadroya geçerken bütün haklarimizla gecilecegi soylendi.ama kadroya gectik 3 yil ayni maasi aldik sonrasindada...
Bayramdan önceki 1,5 günde işveren işçiyi ücretsiz izne çıkarabilir mi?
İşçi Sorunları
Bayramdan önceki 1,5 günde işveren işçiyi ücretsiz izne çıkarabilir mi? Özel sektör veya sürekli işçi olarak çalışan işçilerin bayram mesaisi veya fazla mesai yapmasını istemeyen işv...
Gıda zehirlenmesi iş kazası sayılır mı?
İşçi Sorunları
Gıda zehirlenmesi iş kazası sayılır mı? 4d sürekli işçi gerek işyeri bünyesinde çıkan yemeklerden olsun, gerekse işyeri dışından gelen yemeklerden olsun sigortalının gıda zehirlenmesi yaşaması iş kazası say...
Yıllık izin cumartesi sayılır mı ?
İşçi Sorunları
Yıllık izin cumartesi sayılır mı ? 4D sürekli işçi haftalık veya aylık nöbet çizelgesi ne olursa olsun İş Kanunun “Çalışma Süresi” başlıklı 63. maddesinde özetle; “Genel &...
Görev yeri değişikliğini kabul etmeyen işçi ne yapmalı ?
İşçi Sorunları
Görev yeri değişikliğini kabul etmeyen işçi ne yapmalı ? 4d Sürekli işçi olarak çalışan işçiye, işveren insiyatifi dahilinde işyeri değişikliği bildirimi yaparak yerini değiştirebilir. İş&cced...
Geriye dönük alacaklar tek seferde mi ödenecek ?
İşçi Sorunları
Geriye dönük alacaklar tek seferde mi ödenecek ? 4d sürekli işçi yeni yapılan Toplu iş sözleşmesinden kaynaklanan geriye dönük alacakların hangi sürede ve ne şekilde ödeneceği iş...
işveren işçiyi yıllık izne gönderebilir mi ?
İşçi Sorunları
İşveren işçinin yıllık iznini hangi tarihte kullanacağına karar verebilir mi ? 4857 sayılı İş Kanununa dayanılarak işverenler tarafından işçiler...
istifa kabul edilmedi ne yapmalıyım?
İşçi Sorunları
istifa kabul edilmedi ne yapmalıyım? 4d sürekli işçi hiçbir sebep olmadan işten çıkıyorum diyerek işten ayrılması ve sonrasında tazminat alması çok zor.
İstifa işveren tarafından kabul ed...
işçi işçiye küfür ederse ne olur?
İşçi Sorunları
işçi işçiye küfür ederse ne olur? 4D sürekli işçi işyerinde görevi başında personel arkadaşı ile herhangi sebepten sonra çıkan tartışma sonucu küfür ederse öncelikle y...
OMÜ işçileri neden kçp ye geçmek istemedi?
İşçi Sorunları
OMÜ işçileri neden kçp ye geçmek istemedi?
Ondokuz Mayıs üniversitesi K.Ç.P ile ilgili bir çok kişi niye geçmedik derken eleştiri yapmış ufak bir açıklama getirmek gerekir ise Ka...
45 günlük kıdem tazminatı 35 güne mi düşecek ?
İşçi Sorunları
45 günlük kıdem tazminatı 35 güne mi düşecek ?
Ondokuz Mayıs üniversitesi toplu iş sözleşmesi hükümlerine göre kıdem tazminatı hesabında işçinin 45 günlük &uu...
e bordro görünmüyor neden gözükmüyor ?
İşçi Sorunları
e bordro görünmüyor neden gözükmüyor ? 4d sürekli işçi mobil uygulaması Kamutech programı sürekli değişiyor. Bu kurumdan kaynaklı bilgilerin sürekli olarak değişmesi sonucu şifre...
Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı dayanışma aidatı dilekçe örneği
İşçi Sorunları
4D Daimi Sürekli işçi kadrosunda çalışan işçilerin Yetkili Sendika haklarından yararlanması için dayanışma d...
1 yılı doldurmayan işçi kıdem tazminatı alabilir mi?
İşçi Sorunları
4d daimi sürekli işçi işe giriş yaptığı günden itibaren belirli bir süre içerisinde deneme süresi dahilinde çalış...
işçi e-bordro giriş yapamıyorum
İşçi Sorunları
işçi e-bordro giriş yapamıyorum cep telefonu uygulaması güncellendi sanırım. Programı sildim yeniden yükledim TC veya parola hiç değişmedim. TC ve şifremi yazıyorum giriş yap diyorum t.c kimlik veya parola ...
Tazminatsız işten çıkarılan işçi ne yapmalı?
İşçi Sorunları
Tazminatsız işten çıkarılan işçi ne yapmalı? 4d sürekli işçi tazminatsız işten çıkarılmış ise mutlaka zaman kaybetmeden yetkili sendikası var ise sendika aracılığıyla eğer yoksa bir iş avukatına m&...
Geriye dönük alacaklar tek seferde mi ödenecek ?
İşçi Sorunları
Geriye dönük alacaklar tek seferde mi ödenecek ? 4d sürekli işçi yeni yapılan Toplu iş sözleşmesinden kaynaklanan geriye dönük alacakların hangi sürede ve ne şekilde ödeneceği iş...
Görev yeri değişikliğini kabul etmeyen işçi ne yapmalı ?
İşçi Sorunları
Görev yeri değişikliğini kabul etmeyen işçi ne yapmalı ? 4d Sürekli işçi olarak çalışan işçiye, işveren insiyatifi dahilinde işyeri değişikliği bildirimi yaparak yerini değiştirebilir. İş&cced...
İşçi Sorunları
İşveren işçinin yıllık iznini hangi tarihte kullanacağına karar verebilir mi ? 4857 sayılı İş Kanununa dayanılarak işverenler tarafından işçiler...
Yıllık izin cumartesi sayılır mı ?
İşçi Sorunları
Yıllık izin cumartesi sayılır mı ? 4D sürekli işçi haftalık veya aylık nöbet çizelgesi ne olursa olsun İş Kanunun “Çalışma Süresi” başlıklı 63. maddesinde özetle; “Genel &...
İşçi Sorunları
4D Daimi Sürekli işçi kadrosunda çalışan işçilerin Yetkili Sendika haklarından yararlanması için dayanışma d...
Gıda zehirlenmesi iş kazası sayılır mı?
İşçi Sorunları
Gıda zehirlenmesi iş kazası sayılır mı? 4d sürekli işçi gerek işyeri bünyesinde çıkan yemeklerden olsun, gerekse işyeri dışından gelen yemeklerden olsun sigortalının gıda zehirlenmesi yaşaması iş kazası say...
işçi işçiye küfür ederse ne olur?
İşçi Sorunları
işçi işçiye küfür ederse ne olur? 4D sürekli işçi işyerinde görevi başında personel arkadaşı ile herhangi sebepten sonra çıkan tartışma sonucu küfür ederse öncelikle y...
e bordro görünmüyor neden gözükmüyor ?
İşçi Sorunları
e bordro görünmüyor neden gözükmüyor ? 4d sürekli işçi mobil uygulaması Kamutech programı sürekli değişiyor. Bu kurumdan kaynaklı bilgilerin sürekli olarak değişmesi sonucu şifre...
işçi e-bordro giriş yapamıyorum
İşçi Sorunları
işçi e-bordro giriş yapamıyorum cep telefonu uygulaması güncellendi sanırım. Programı sildim yeniden yükledim TC veya parola hiç değişmedim. TC ve şifremi yazıyorum giriş yap diyorum t.c kimlik veya parola ...
işçiye yemek parası vermek zorunlu mu?
İşçi Sorunları
işçiye yemek ücreti zorunlu mu? 4d Daimi sürekli işçi çalışmış olduğu kurum yataklı tedavi teşhis kurumlarında ise yani hastanelerde yemek çıkan yerlerde çalışıyorsa işçiye yemek...
istifa kabul edilmedi ne yapmalıyım?
İşçi Sorunları
istifa kabul edilmedi ne yapmalıyım? 4d sürekli işçi hiçbir sebep olmadan işten çıkıyorum diyerek işten ayrılması ve sonrasında tazminat alması çok zor.
İstifa işveren tarafından kabul ed...
Bayramdan önceki 1,5 günde işveren işçiyi ücretsiz izne çıkarabilir mi?
İşçi Sorunları
Bayramdan önceki 1,5 günde işveren işçiyi ücretsiz izne çıkarabilir mi? Özel sektör veya sürekli işçi olarak çalışan işçilerin bayram mesaisi veya fazla mesai yapmasını istemeyen işv...
işten çıkarılma sebebi sicile işler mi?
İşçi Sorunları
işten çıkarılma sebebi sicile işler mi? 4d sürekli işçi disiplin kurulu sonrası yüz kızartıcı suçlardan ceza almış ise veya doğrudan adli dosyası ile sonuçlanan kararlar kurumuna ibraz edilmiş...
Tazminatsız işten çıkarılan işçi ne yapmalı?
İşçi Sorunları
Tazminatsız işten çıkarılan işçi ne yapmalı? 4d sürekli işçi tazminatsız işten çıkarılmış ise mutlaka zaman kaybetmeden yetkili sendikası var ise sendika aracılığıyla eğer yoksa bir iş avukatına m&...
Sürekli işçi kadro öncesi olan hakkımızı alamiyoruz
İşçi Sorunları
Merhabalar.ben hastanede biyomedikal teknikeri olarak calismaktayim.kadro oncesi %70 gibi bi oranda arti para aliyorduk.kadroya geçerken bütün haklarimizla gecilecegi soylendi.ama kadroya gectik 3 yil ayni maasi aldik sonrasindada...
İşçi Sorunları
4d daimi sürekli işçi işe giriş yaptığı günden itibaren belirli bir süre içerisinde deneme süresi dahilinde çalış...
Güncel Konular
İşçi Hakları İşçi Becayiş İşçi Haberleri İşçi Sorunları Pratik Bilgiler Özel Güvenlik İşçi Şikayet 4857 Sayılı iş Kanunu indirim Anlaşmaları