4D İşçi sendikaya nasıl üye olunur?

4D İşçi sendikaya nasıl üye olunur? 4d daimi sürekli işçi sendikaya üye olabilmek için e-devlet uygulamasına giriş yaparak arama bölümüne sendika yazarak , işçi sendika üyelik işlemleri bölümüne giriş yapması gerekiyor.

17 sağlık ve sosyal hizmetler bölümünden sağlık iş sendikası üyelik işlemini aktif edebilirsiniz.
işçinin Özgür iradesi ile talep ettiği sendikaya üye olması mümkündür ve e-devlet üzerinden dilediğiniz sendikaya üye olabilirsiniz.
Sendikaya üye olduktan sonra birçok kişi geçmiş dönemlerde cep telefonu onayı vermediği için mağdur olmuştu. Bu nedenle e-devlet üzerinden üyeliğiniz aktif oldu mu kontrol edin eğer olmadı ise sendika şube ile görüşüp onay verilmesini isteyin.
Sendika üyeliği olmayan kişiler dayanışma aidatı da vermediyse sendikanın toplu iş sözleşmesindeki haklarından yararlanamaz.