Güncel Konular
İşçi Hakları İşçi Becayiş İşçi Haberleri İşçi Sorunları Pratik Bilgiler Özel Güvenlik İşçi Şikayet 4857 Sayılı iş KanunuPopüler İçerikler
Zeynep Soykan
4857 sayılı iş Kanunu nedir?Sürekli işçi
10 mayıs engellilere tatil mi ?Arzu Özkan
Kçp ne zaman imzalanacak ?Sürekli işçi
Kontak spreyi ne işe yarar ?Süleyman Kartal
Hasta bakıcı Becayiş istanbulSürekli işçi
ikale sözleşmesi nedir ?Arzu Özkan
işçi e-bordro giriş yapamıyorumSon Yorumlar
Popüler Üyeler
İşkur Hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi Antalya şehir hastanesi verilip Şanlıurfa alınacak
İşçi Becayiş
...
BECAYİŞ
İşçi Becayiş
DİYARBAKIR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BİYOMEDİKAL TEKNİKERİ VERİLİR GAZİANTEP ALINIR
...Becayiş Hakkı
İşçi Becayiş
Diyarbakır Dicle üniversitesi Hastanesi KHK 4 D Becayiş Alınır. Hasta Destek Personeli ( İzmir Üniversite Hastaneleri Alınır.
...696 KHK SÜREKLİ İŞÇİ KLİNİK DESTEK PERSONELİ VE VERİ HAZIRLAMA SAĞLIK BAKANLIĞI
İşçi Becayiş
696 KHK sürekli işçi becayiş
Kayseri verilir. Antalya , Balıkesir, Aydın, Mersin, Eskişehir alınir.
Sağlık bakanlığı Klinik destek personeli ve Veri Hazırlama olarak karı koca eşimle birlikte becayiş yapmak istiyo...
Tekirdağ Çorlu devlet verilir Konya Seydişehir alınır veri giriş elemanı
İşçi Becayiş
Tekirdağ Çorlu devlet verilir Konya Seydişehir alınır veri giriş elemanı
...İzmir Atatürk eğitim araştırma hastanesi verilir Torbalı devlet hastanesi alınır temizlik personeli 696 khk
İşçi Becayiş
İzmir Atatürk eğitim araştırma hastanesi verilir Torbalı devlet hastanesi alınır temizlik personeli 696 khk
...Diyarbakır verilir Alanya alınır 696 KHK güvenlik sağlık bakanlığı
İşçi Becayiş
...
İşçi Becayiş
Sağlık bakanlığı Klinik destek personeli ve Veri Hazırlama olarak karı koca eşimle birlikte becayiş yapmak istiyoruz ilgilenen ulaşabilir.
...696 khk becayiş
İşçi Becayiş
Kahramanmaraş verilir. Adana alınır.
Eş durumu
Sağlık bakanlığı, veri giriş olarak çalışıyorum.
...Becais
İşçi Becayiş
Ankara verilir Bingöl alınır hastane güvenlik 696 khh
...istanbul verilir çorum alınır
İşçi Becayiş
istanbul verilir çorum alınır Sağlık Bakanlığı bünyesinde devlet hastanesi verilir Çorum devlet hastanesi alınır. 4d hasta bakıcı statüsü olarak çalışan işçileri duyurulur.
...
Adana verilir Mersin alınır.
İşçi Becayiş
Adana Seyhan devlet Hastanesi'nde 696 KHK veri giriş olarak görev yapıyorum.
...Konya verilir Çanakkale alınır
İşçi Becayiş
Konya verilir Çanakkale alınır 4d sürekli işçi khk 696 hasta bakıcı olarak sağlık bakanlığı bünyesinde çalışıyorum. Çanakkale ile değişiklik yapmak isteyenlerle görüşmek isterim. Özelden mesaj a...
Kocaeli verilir Osmaniye alinir
İşçi Becayiş
Kocaeli de Sağlık Bakanliginda ağız dis sürekli işçi olarak poliklinikte görev yapmaktayım .Kocaeli den Osmaniye ye becayiş yapmak istiyorum tüm ailem orada olduğu için ve çocuklarım için isti...
İstanbul avrupa verilir samsun alınır
İşçi Becayiş
İstanbul avrupa esenler kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastahanesinde sürekli işçi kadrosunda işkur temizlik personeli olarak görev almaktayım kendim gibi işkur personeli ile becayiş yapmak isterim
...Denizli verilir Ankara alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Denizli verilir Ankara alınır Becayiş aile ve sosyal hizmetler 4d sürekli işçi statüsünde huzurevinde çalışıyorum. Ankara il veya ilçeleri fark etmez karşılıklı anlaşma sağlayabilirsek becayiş yapmak i...
Malatya verilir Aydın alınır
İşçi Becayiş
Malatya verilir Aydın alınır veri giriş personeli
...İstanbul Tekirdağ Becayiş
İşçi Becayiş
İstanbul verilir Tekirdağ alınır klinik destek personeli işkur
...Edirne verilir Gaziantep alınır klinik destek elemanı
İşçi Becayiş
Edirne verilir Gaziantep alınır klinik destek elemanı 5 yıldır Edirne merkez devlet hastanesinde çalışıyorum son 3 yıldır tayin Gaziantep’e tayin genel tayin istiyorum hakkım olmasına rağmen red ediliyor. Evlendim son 1 yıldırda...
Becayiş ambulans şoförü
İşçi Becayiş
Çorum ücret karşılığında verilir Türkiye geneli alınır ambulans şoförü
...Yalova verilir Diyarbakır alınır becayiş
İşçi Becayiş
Selamünaleyküm hocam iyisinizdir umarım ???????? Yalova bölge liman başkanlığında işçi kadrosunda temizlik personeli olarak çalışıyorum 2’5 yıldır. Diyarbakır ‘a becayiş yoluyla gitmek istiyorum. Yalovaya g...
İzmir verilir torbalı alınır
İşçi Becayiş
İzmir verilir torbalı alınır temizlik personeli 696
...Niğde verilir Nevşehir Alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Niğde verilir Nevşehir Alınır Becayiş
Temizlik personeli olarak görev yapmaktayım.
Nevşehir ve çevre illere becayiş yapmak isterim. Maddi destek karşılanır. Özel veya yorumlar kısmından mesaj bırakabilirs...
Aydın verilir Kayseri alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Aydın verilir Kayseri alınır Becayiş kırık destek personeli olarak 8 yıldır çalışıyorum. Sağlık bakanlığı bünyesinde çalışan işçiler ile karşılıklı görev yeri değişikliği talep eden varsa görüşebiliriz.
...İzmir Kırşehir Becayiş
İşçi Becayiş
İzmir Yeşilyurt devlet hastanesi verilir Kırşehir Kayseri Aksaray Nevşehir alınır Khk temizlik
...Gaziantep Verilir, Konya, Balıkesir, Isparta alınır.
İşçi Becayiş
4/D Karşılama ve Yönlendirme
Konya Çevresi, ve Isparta Çevre iller degerlendirili
...Hatay verilir İstanbul alınır
İşçi Becayiş
Hatay Mustafa Kemal üniversitesi araştırma hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum , kartal , Göztepe , Pendik ve çevre yerler ile becayiş yapmak istiyorum . ( eş tayin durumundan dolayı)
...KIRŞEHİR VERİLİR ESKİŞEHİR ALINIR VERİ GİRİŞ
İşçi Becayiş
KIRŞEHİR VERİLİR ESKİŞEHİR ALINIR
Kırşehir eğitim ve araştırma hastanesinde sağlık bakanlığına bağlı sürekli işçi veri giriş kadrosundayım 10 yıldan beri poliklinik sekreteriyim Eskişehir e geçmek istiyorum
...SİVAS VERİLİR TOKAT ALINIR VERİ GİRİŞ 696
İşçi Becayiş
SİVAS VERİLİR TOKAT ALINIR VERİ GİRİŞ 696 SAĞLIK BAKANLIĞI
...Adanadan Muğlaya geçmek istiyorum
İşçi Becayiş
Adanada sağlık personeli hasta bakıcılıktan muğla şehrine geçmek istiyorum
...Eskişehir verilir Manisa Alınır
İşçi Becayiş
Eskişehir Hasta Karşılama ve Yönlendirme Personeli Manisa ya da İzmir becayiş yapilir. Baska il düşünmüyorumm
...SİVAS VERİLİR TOKAT ALINIR VERİ GİRİŞ KHK
İşçi Becayiş
Sivas verilir Tokat alınır veri giriş personeli sürekli işçi
...Hatay verilir istanbul anadolu Yakası alınır
İşçi Becayiş
HATAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE VERİ KAYIT PERSONELİYİM İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA HERHANGİ BİR HASTANEYE BECAİŞ ARIYORUM
...Sivas alınır Denizli verilir Becayiş
İşçi Becayiş
Sivas alınır Denizli verilir Becayiş 4d işçisi olarak sendikamızın tayin hakkından yararlanmak istiyorum. Poliklinik Sekreteri olarak çalışıyorum işim ile alakalı yer değişikliği talep eden olursa görüşmek ...
Veri giriş personeli becayiş
İşçi Becayiş
istanbul İl Sağlık Müdürlüğü verilir, Manisa ve İzmir alınır. Çevre iller değerlendirilir. (696 KHK Sürekli İşçi-Veri Giriş Personeli) Sağlık bakanlığı bünyesinde çalışan personel arkadaşlara duyu...
Sivas alınır Denizli verilir Becayiş
İşçi Becayiş
Sivas alınır Denizli verilir Becayiş 4d işçisi olarak sendikamızın tayin hakkından yararlanmak istiyorum. Poliklinik Sekreteri olarak çalışıyorum işim ile alakalı yer değişikliği talep eden olursa görüşmek ...
istanbul verilir Bursa Alınır becayiş
İşçi Becayiş
istanbul verilir Bursa Alınır becayiş Temizlik personeli 4d sürekli işçi olarak 2 yıldır çalışmaktayım. 2 yılım dolmadığı için becayiş yapma fırsatım olmadı bu sene dilekçe ile beyan edeceğim fakat karşılık ç...
KIRŞEHİR VERİLİR ESKİŞEHİR ALINIR VERİ GİRİŞ
İşçi Becayiş
KIRŞEHİR VERİLİR ESKİŞEHİR ALINIR
Kırşehir eğitim ve araştırma hastanesinde sağlık bakanlığına bağlı sürekli işçi veri giriş kadrosundayım 10 yıldan beri poliklinik sekreteriyim Eskişehir e geçmek istiyorum
...696 KHK sürekli işçi becayiş
İşçi Becayiş
Sağlık bakanlığı Klinik destek personeli ve Veri Hazırlama olarak karı koca eşimle birlikte becayiş yapmak istiyoruz ilgilenen ulaşabilir.
...Hasta Karşılama ve Yönlendirme Becayiş
İşçi Becayiş
Hasta Karşılama ve Yönlendirme Becayiş
Gaziantep Devlet Hastanesi Verilir Diyarbakır Alınır. 696 khk 4d sürekli işçi kadrosu personeliyim. Memleketim olan diyarbakırda görev yapmak istiyo...
Ankara verilir Sakarya Alınır becayiş
İşçi Becayiş
Ankara verilir Sakarya Alınır becayiş. 4D sürekli işçi olarak işe yeni girdim becayiş yapılır mı? bilemiyorum ama sakarya il ve ilçeleri yerdeğişikliği yapmak isteyen olursa yapabiliriz. Temizlik personeli olarak çalışıyo...
Özel Güvenlik Becayiş Çanakkale Merkez
İşçi Becayiş
Çanakkale Gökçeada devlet hastanesi verilir Çanakkale Merkez ve ilçeleri alınır (Özlel Güvenlik Görevlisi) becayiş itibariyle maddi destek sağlanır.
Sürekli işçi statüs&uum...
Biyomedikal becayiş
İşçi Becayiş
Biyomedikal becayiş Ankara verilir. Samsun il ve ilçeleri alınır. 4d Sürekli işçi olarak çalışan sağlık bakanlığı bünyesinde öz sağlık iş sendikası hükümlerine göre becayiş yapmak isteyenler ulaşa...
izmir verilir Çorum alınır becayiş
İşçi Becayiş
izmir verilir Çorum alınır becayiş yapmak isteyenler. 4D daimi sürekli işçi statüsünde özel güvenlik olarak çalışıyorum. Çorum eğitim araştırma hastanesi becayiş yapmak isteyen olursa mesaj...
üniversiteler arası becayiş mümkün mü?
İşçi Becayiş
üniversiteler arası becayiş mümkün mü? 4d daimi sürekli işçi statüsünde çalışan üniversite personeli için de becayiş Hakkı var fakat işleyiş çok zor.
...Trabzon verilir Samsun Alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Trabzon verilir Samsun Alınır Becayiş Veri Giriş personeli olarak görev yapmaktayım. Eş durumu tayini olmadığı için daha doğrusu sürekli işçilerin tayin hakkı olmadığı için yer değişikliği yapmak istiyorum. Mümk...
ATT Becayiş
İşçi Becayiş
ATT Becayiş Ordu verilir. Malatya il ve ilçeleri alınır. Üniversite ve aile sosyal hizmetleri çalışanları sizler ile becayiş yapılmıyor Sağlık bakanlığı bünyesinde çalışan ATT arkadaşlara duyurulur.
1
0
0
Becais
İşçi Becayiş
Ankara verilir Bingöl alınır hastane güvenlik 696 khh
...Halkla ilişkiler becayiş Ankara verilir izmir alınır
İşçi Becayiş
Halkla ilişkiler becayiş Ankara verilir izmir alınır
Becayiş yapmak isteyen 4d işçi kadrosunda görev yapan personel arkadaşlarımın dikkatine.
696 KHK meslek kodu 2432.02 bursa ile yer değişikliği yapmak i...
Aydın verilir Kayseri alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Aydın verilir Kayseri alınır Becayiş kırık destek personeli olarak 8 yıldır çalışıyorum. Sağlık bakanlığı bünyesinde çalışan işçiler ile karşılıklı görev yeri değişikliği talep eden varsa görüşebiliriz.
...Kahramanmaraş verilir Adana alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Kahramanmaraş verilir Adana alınır Becayiş 4D sürekli işçi aile ve sosyal politikalar bakanlığı bünyesinde özel güvenlik olarak görev yapmaktayım. Memleketim olan Adanaya ailemin yanına gitmek istiy...
istanbul verilir çorum alınır
İşçi Becayiş
istanbul verilir çorum alınır Sağlık Bakanlığı bünyesinde devlet hastanesi verilir Çorum devlet hastanesi alınır. 4d hasta bakıcı statüsü olarak çalışan işçileri duyurulur.
...
Hatay verilir istanbul anadolu Yakası alınır
İşçi Becayiş
HATAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE VERİ KAYIT PERSONELİYİM İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA HERHANGİ BİR HASTANEYE BECAİŞ ARIYORUM
...Becayiş
İşçi Becayiş
Antalya eğitim araştırma hastanesi klinik destek personeli verilir.Sirnak Silopi devlet hastanesi alınır
...Tunceli verilir Elazığ Alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Tunceli verilir Elazığ Alınır Becayiş Tunceli Merkez Devlet Hastanesine Temizlik Görevlisi Olarak 4d kadrosundayım becayiş düşünen olursa mesaj bölümünden veya yorum bölümünden yazarsanız sevinirim...
Tokat ile becayiş yapmak isteyen bana ulaşabilir
İşçi Becayiş
Tokat merkezde hasta bakıcı olarak çalışıyorum. Mersin ilk tercihim fakat Antalya Karaman'da olur becayiş yapmak isteyenler mesaj bıraksın
...Denizli verilir Ankara alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Denizli verilir Ankara alınır Becayiş aile ve sosyal hizmetler 4d sürekli işçi statüsünde huzurevinde çalışıyorum. Ankara il veya ilçeleri fark etmez karşılıklı anlaşma sağlayabilirsek becayiş yapmak i...
Konya verilir Çanakkale alınır
İşçi Becayiş
Konya verilir Çanakkale alınır 4d sürekli işçi khk 696 hasta bakıcı olarak sağlık bakanlığı bünyesinde çalışıyorum. Çanakkale ile değişiklik yapmak isteyenlerle görüşmek isterim. Özelden mesaj a...
Şanlıurfa verilir izmir alınır Becayiş
İşçi Becayiş
Şanlıurfa verilir izmir alınır Becayiş Sağlık bakanlığı bünyesindeyim yetkili sendika öz sağlık iş sendikası. Tayin becayiş döneminde izmir merkez veya ilçeleri olmak üzere hasta bakıcı olarak yer değişi...
Güvenlik Görevlisi becayiş İşkur
İşçi Becayiş
Antalya verilir Afyon alınır Güvenlik Görevlisi İşkur
...Becayiş
İşçi Becayiş
Van Erciş ağız ve diş hastanesi verilir bursa veya Van merkez alınır işkur temizlik ????
...İstanbul Samsun ambulans şoförü becayiş
İşçi Becayiş
İstanbul Samsun ambulans şoförü becayiş
Sağlık bakanlığı bünyesinde çalışan 4d işçi statüsünde Samsun merkezde olup becayiş yer değiştirmek isteyenler mesaj atabilir. Genellikle 4b çalı...
Tekirdağ verilir Ankara alınır Sekreter becayiş
İşçi Becayiş
Tekirdağ Çorlu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Veri giriş ( sekreter ) verilir. Ankara ve civarı alınır. Becayiş yapmak isteyen kişiler için çalışmış olduğum kuruma yakın ev talep ederler ise mevcuttur.
2
0
2
Samsun Hakkari özel güvenlik becayiş
İşçi Becayiş
Samsun verilir Hakkari alınır. Özel güvenlik görevlisi olarak Samsun'da çalışıyorum. Memleketim olan Hakkari'ye ailevi nedenlerden dolayı gitmek istiyorum. Talep eden varsa özelden mesaj bıraksın.
...İzmir Kırşehir Becayiş
İşçi Becayiş
İzmir Yeşilyurt devlet hastanesi verilir Kırşehir Kayseri Aksaray Nevşehir alınır Khk temizlik
...İstanbul Tekirdağ Becayiş
İşçi Becayiş
İstanbul verilir Tekirdağ alınır klinik destek personeli işkur
...Kocaeli verilir Osmaniye alinir
İşçi Becayiş
Kocaeli de Sağlık Bakanliginda ağız dis sürekli işçi olarak poliklinikte görev yapmaktayım .Kocaeli den Osmaniye ye becayiş yapmak istiyorum tüm ailem orada olduğu için ve çocuklarım için isti...
Malatya verilir Aydın alınır
İşçi Becayiş
Malatya verilir Aydın alınır veri giriş personeli
...Bakım personeli Becaiş
İşçi Becayiş
4d sürekli işçi statüsünde ASP bakım personeli Alanya Konya Karaman illerinden Kırşehire becaiş yapmak isteyen varsa mesaj atabilir
...Gaziantep Verilir, Konya, Balıkesir, Isparta alınır.
İşçi Becayiş
4/D Karşılama ve Yönlendirme
Konya Çevresi, ve Isparta Çevre iller degerlendirili
...Hasta bakıcı becayiş Trabzon verilir Van alınır
İşçi Becayiş
Hasta bakıcı becayiş Trabzon verilir Van alınır
4d sürekli işçi statüsünde hasta bakıcı olarak görev yapıyorum. Yer değişikliğini ailevi nedenlerden dolayı istiyorum. Sonuç itibariyle nişanlım Van da tay...
SİVAS VERİLİR TOKAT ALINIR VERİ GİRİŞ 696
İşçi Becayiş
SİVAS VERİLİR TOKAT ALINIR VERİ GİRİŞ 696 SAĞLIK BAKANLIĞI
...Adanadan Muğlaya geçmek istiyorum
İşçi Becayiş
Adanada sağlık personeli hasta bakıcılıktan muğla şehrine geçmek istiyorum
...Becayiş ambulans şoförü
İşçi Becayiş
Çorum ücret karşılığında verilir Türkiye geneli alınır ambulans şoförü
...İzmir verilir Tekirdağ alınır aile bakanlığı 4d danışma ve yönlendirme
İşçi Becayiş
İzmirde çalışıyorum Tekirdağ a becayiş yapmak istiyorum
...Edirne verilir Gaziantep alınır klinik destek elemanı
İşçi Becayiş
Edirne verilir Gaziantep alınır klinik destek elemanı 5 yıldır Edirne merkez devlet hastanesinde çalışıyorum son 3 yıldır tayin Gaziantep’e tayin genel tayin istiyorum hakkım olmasına rağmen red ediliyor. Evlendim son 1 yıldırda...
Hatay verilir İstanbul alınır
İşçi Becayiş
Hatay Mustafa Kemal üniversitesi araştırma hastanesinde hemşire olarak çalışıyorum , kartal , Göztepe , Pendik ve çevre yerler ile becayiş yapmak istiyorum . ( eş tayin durumundan dolayı)
...Yalova verilir Diyarbakır alınır becayiş
İşçi Becayiş
Selamünaleyküm hocam iyisinizdir umarım ???????? Yalova bölge liman başkanlığında işçi kadrosunda temizlik personeli olarak çalışıyorum 2’5 yıldır. Diyarbakır ‘a becayiş yoluyla gitmek istiyorum. Yalovaya g...
696 KHK SÜREKLİ İŞÇİ KLİNİK DESTEK PERSONELİ VE VERİ HAZIRLAMA SAĞLIK BAKANLIĞI
İşçi Becayiş
Sağlık bakanlığı Klinik destek personeli ve Veri Hazırlama olarak karı koca eşimle birlikte becayiş yapmak istiyo...
Adana verilir Mersin alınır.
İşçi Becayiş
Adana Seyhan devlet Hastanesi'nde 696 KHK veri giriş olarak görev yapıyorum.
...Diyarbakır verilir Alanya alınır 696 KHK güvenlik sağlık bakanlığı
İşçi Becayiş
...
SİVAS VERİLİR TOKAT ALINIR VERİ GİRİŞ KHK
İşçi Becayiş
Sivas verilir Tokat alınır veri giriş personeli sürekli işçi
...BECAYİŞ
İşçi Becayiş
DİYARBAKIR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BİYOMEDİKAL TEKNİKERİ VERİLİR GAZİANTEP ALINIR
...696 khk becayiş
İşçi Becayiş
Kahramanmaraş verilir. Adana alınır.
Eş durumu
Sağlık bakanlığı, veri giriş olarak çalışıyorum.
...Eskişehir verilir Manisa Alınır
İşçi Becayiş
Eskişehir Hasta Karşılama ve Yönlendirme Personeli Manisa ya da İzmir becayiş yapilir. Baska il düşünmüyorumm
...İzmir verilir torbalı alınır
İşçi Becayiş
İzmir verilir torbalı alınır temizlik personeli 696
...Becayiş Hakkı
İşçi Becayiş
Diyarbakır Dicle üniversitesi Hastanesi KHK 4 D Becayiş Alınır. Hasta Destek Personeli ( İzmir Üniversite Hastaneleri Alınır.
...İzmir Atatürk eğitim araştırma hastanesi verilir Torbalı devlet hastanesi alınır temizlik personeli 696 khk
İşçi Becayiş
İzmir Atatürk eğitim araştırma hastanesi verilir Torbalı devlet hastanesi alınır temizlik personeli 696 khk
...